Hej Verden!

Summertime

I princippet er det jo faktisk sommer, men vejret har ikke helt været med os endnu. I dag har vejret indtil videre været lækkert og solen har været fremme, og jeg er simpelthen kommet i sommerhumør, og har sammensat en collage med den smukkeste maxikjole og shiny stiletter fra Asos, som, i hvert fald efter min mening, ville være et perfekt sæt en en sommerfest.Skærmbillede 2015-06-20 kl. 12.42.30

 

Det er ret tydeligt at se, at det er min første collage, haha! Den kunne have været pænere, men øvelse gør jo mester. Jeg er helt vild med den blomstrede kjole, som jeg selv har bestilt hjem, da jeg faldt over den på Asos, og 520kr, vil jeg mene er en het fair pris for sådan en kjole. Skoene drømmer jeg også om! De er sååå fine og enkle, men de ligger desværre i den lidt højere prisklasse, så må nøjes med at drømme, da jeg ikke har så mange penge at bruge på et par stiletter lige for tiden.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!