Fashion

Homemade dress

thumb__MG_7457_1024

 

thumb__MG_7460_1024

IMG_4675

Min elskede hund <3

Min elskede hund <3

Jeg kan godt lide at sy og at være kreativ, og da jeg købte min første symaskine i starten af juni, skulle en kjole selvfølgelig være en af de første ting jeg syede på den. Med en masse hjælp fra min mormor, fik vi lavet et mønster og vi købte stoffet i stof og stil. Jeg er selv meget tilfreds med den, men der er jo selvfølgelig ting der kunne have været bedre 😀 Jeg er på ingen måde god eller nogen ekspert, når det kommer til syning, men øvelse gør mester, og jeg håber en dag at kunne sy mit eget tøj, helt uden hjælp til at forstå mønsteret eller til at sy en lynlås rigtigt i.

Det tog en hel del tid, men når bare man er tilfreds med resultatet, er det al besværet værd! Det eneste der mangler er, at den skal syes lidt mere ind i siden, da den er lidt for stor, men det tager jo ikke lang tid.

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

5 Kommentarer

 • Svar Nikki Lund 25. juni 2015 at 22:27

  Jeg synes seriøst, at den er blevet flot! Specielt når man tænker på, at det er den første kjole, du har syet 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  • Rika Edelgren
   Svar Rika Edelgren 26. juni 2015 at 8:02

   Mange tak, jeg er også selv rigtig glad for den 🙂

 • Svar Emilie 26. juni 2015 at 11:52

  Af et første forsøg, er det da rigtig godt gået! Næste gang bliver det helt sikkert endnu bedre 😉 Måske i et mere sommerligt stof?

  • Rika Edelgren
   Svar Rika Edelgren 26. juni 2015 at 14:10

   Mange tak! Det kan godt være at det næste jeg skal sy bliver i et flot sommerligt mønster 😀

 • Svar Another homemade dress! | rikaedelgren 11. november 2016 at 11:26

  […] kan se, nogle af de andre kjoler jeg har syet her, her og […]

 • Skriv en kommentar