Fashion

The red dress

image1xxlimage2xxl

Jeg har lige fået den smukkeste røde kjole hjem, og vil lige vise jer et par billeder. Jeg har købt den på Asos, og den er fra mærket Fame and Partners. Er jeg den eneste der har en svaghed for flotte kjoler? 😀

Det er en kjole jeg har kigget længe på, og jeg synes ikke at den er blevet mindre fantastisk, selv efter at have haft den på min ‘saved items’ liste, i et par måneder efterhånden. Jeg har godt nok ikke noget at bruge den til endnu, men der skal nok dukke en begivenhed op, hvor den vil være helt perfekt. Om ikke andet, kan den vel bruges til galla i 3.g, næste år! Find kjolen her.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

4 Kommentarer

 • Svar Nikki Lund 28. juni 2015 at 11:16

  Wauv, hvor er den bare flot! Jeg er specielt vild med de flotte ryg detaljer! 🙂
  Håber du har en rigtig dejlig søndag!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

 • Svar Marie Louise Andersen 29. juni 2015 at 16:28

  Rigtig lækker kjole! Elsker farven og detaljen på ryggen! Mon ikke der skal komme en begivenhed til den 🙂
  http://mlouise.bloggersdelight.dk/

 • Skriv en kommentar