Mit lille sy-hjørne

Så bliver der pakket til ferien

pack-suitcase-tight

Jeg er i skrivende stund ved at pakke det sidste, til jeg rejser i nat. Det bliver så rart at komme lidt væk hjemmefra og slappe af, sammen med min mor, lillebror og mormor. Mens jeg er væk, vil bloggen komme til at stå stille, da jeg ikke tager min computer med. Dog vil jeg gøre alt for, at have nogle flotte billeder at vise jer, når jeg kommer hjem igen d. 24.. 🙂

Hvis I skulle være interesserede, kan I følge mig på instagram @rikaedelgren, hvor jeg nok lægger et par billeder op, mens jeg er væk.

I dag står den ellers på 10 timers arbejde, som jeg virkelig ikke glæder mig til, når jeg skal op kl. 2.45 i nat, og først kommer hjem i aften 22.25. Det bliver hårdt!

I hvert fald, så håber jeg også at I har en god ferie 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit lille sy-hjørne