Personal

En stor del af min hverdag

 

Det er ingen hemmelighed, at jeg altid har elsket dyr, og jeg har haft hund hele mit liv, kat i ca. 15 år, og redet i over 12 år. Denne blog omhandler også min hverdag, så nu ville jeg vise jer mine fire nuværende dyr, som betyder meget for mig, hver især. Mine kæledyr betyder rigtig meget for mig, og jeg kan slet ikke forestille mig min hverdag uden dem. Er der andre end mig der har det sådan? 🙂

Valde. Min ældste hund, som lige er fyldt 11 år.

Valde. Min ældste hund, som lige er fyldt 11 år.

Else. Min store bamse på 4 år.

Else. Vores store bamse på 4 år.

IMG_4009

    Fanta. Den nyeste i rækken, som jeg købte i februar måned.

Liffi, også på 4 år.

Liffi, også på 4 år.

Så ja, nu ved I hvilken af dem jeg taler om, hvis jeg en dag nævner deres navne 😀

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

  • Svar Julie Jakobsen 13. juli 2015 at 23:25

    Hvor ser de allesammen fantastisk søde ud<3 Sidder også lige her ved siden af min røde kat, Pelle 🙂

    JULiE // juliejakobsen.blogspot.dk

  • Skriv en kommentar