Personal

Så bliver der pakket til ferien

pack-suitcase-tight

Jeg er i skrivende stund ved at pakke det sidste, til jeg rejser i nat. Det bliver så rart at komme lidt væk hjemmefra og slappe af, sammen med min mor, lillebror og mormor. Mens jeg er væk, vil bloggen komme til at stå stille, da jeg ikke tager min computer med. Dog vil jeg gøre alt for, at have nogle flotte billeder at vise jer, når jeg kommer hjem igen d. 24.. 🙂

Hvis I skulle være interesserede, kan I følge mig på instagram @rikaedelgren, hvor jeg nok lægger et par billeder op, mens jeg er væk.

I dag står den ellers på 10 timers arbejde, som jeg virkelig ikke glæder mig til, når jeg skal op kl. 2.45 i nat, og først kommer hjem i aften 22.25. Det bliver hårdt!

I hvert fald, så håber jeg også at I har en god ferie 😀

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar