Lifestyle

SOMMERFERIE

Skærmbillede 2015-07-03 kl. 08.59.05

 

Nu hvor sommeren endelig er kommet til Danmark, er jeg egentlig ret tilfreds med at skulle være her, det meste af sommeren, men jeg glæder mig stadig til at tage til Tyrkiet med min mor, lillebror og mormor, her d. 19. juli. Den danske sommer er, når vejret er så godt som det har været de sidste par dage, noget af det bedste der findes. Selv holder jeg meget af at ride en tur, og nyde naturen, eller at tage en tur på stranden.

Hvor skal I hen i sommerferien? 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Camilla 3. juli 2015 at 13:38

  Det er så lækkert at sommeren endelig er kommet til Danmark! Min sommerferie skal bruges herhjemme og hos min kæreste i Frankrig, før jeg flytter til Hong Kong i et halvt år her til August (:
  http://cammi.dk

  • Rika Edelgren
   Svar Rika Edelgren 3. juli 2015 at 22:23

   Ej, hvor spændende at skulle bo i Hong Kong 😀

  Skriv en kommentar