10 ting jeg hader

Ebay-DIY-projektet

11845891_10205181546401418_641573264_n

Jeg er stadig syg, og har været det de sidste par dage, øvøv. Det eneste positive er at jeg fik et billede hjem fra Ebay i lørdags, så jeg har kunne bruge min dag på det.

Jeg elsker de her små hobby-ting, men jeg vil simpelthen ikke betale så meget, som det koster her i Danmark, for noget, som jeg med garanti ikke kan bruge til noget som helst når jeg er færdig med det.

Derfor blev jeg helt vild da jeg stødte på “Diamond Paintings” i en ebay-gruppe på facebook, og jeg bestilte meget hurtigt et. Jeg faktisk bestilt mere end ét, hehe. Der findes super mange motiver, og det sidste jeg har bestilt er et der er lidt sværere, med firkantede sten i stedet for runde, og hvor det er hele billedet der skal de her ‘diamanter’ på. De findes i mange forskellige prisklasser, og dette har kostet ca. 65kr., inkl. fragt, sten og alt hvad man skulle bruge for at sætte dem på. Ret billigt, ikke?

Jeg kunne godt finde på at bruge dem som gaver, til de mindre børn i familien, fordi jeg egentlig synes at de er ret fine, hvis de bliver sat i en pæn ramme, og så er de rare at sidde og arbejde på, fordi man kan lægge det væk når man ikke gider mere, og så i gang igen når man vil. Jeg synes faktisk også at det er dejlig afstressende at sidde med det om aftenen, eller på en sygedag, hvor man alligevel ikke kan så meget andet end at ligge i sengen.

Link til facebookgruppen her.

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg hader