Fashion

Asos wish list

Skærmbillede 2015-08-13 kl. 21.53.36

 

1. (HER) // 2. (HER) // 3. (HER) // 4. (HER) // 5. (HER) // 6. (HER)

Her til aften har jeg siddet og klikket lidt rundt på Asos, og jeg ville lige vise jer nogle af tingene fra min wish list. Nogle af dem har været der i lang tid, som bukserne og striktrøjen, og det er faktisk noget jeg har bestilt hjem, men ikke har fået endnu.

Jeg har også længe kigget på deres helt basic t-shirts, og overvejer virkelig at købe en på et tidspunkt. De er lige mig, fordi de er lidt løse. Mit hverdagstøj består ofte af en par stramme jeans og en enkel løs t-shirt eller strik, så det ville for mig være et oplagt  køb. Det eneste jeg er lidt i tvivl om, er hvordan den bliver når den er vasket et par gange.

Tasken er en jeg fandt her til aften, og den er virkelig fin, og SUPER billig i forhold til at det er ægte læder og at den samtidig er stor. Den står nok øverst på ønskelisten næste gang jeg skal have en taske, hehe.

Hav en god aften! 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar