Personal

At kunne rejse verden rundt

mappa-del-mondo-politica-fr-i20778

Forestil jer at kunne rejse hvorhen man ville, ville det ikke være fantastisk?

Tre steder jeg gerne ville opleve er:

1. Grækenland. Jeg vil gerne opleve den smukke natur og anderledes kultur – og sol og varme, haha.

2. Grønland. Inden det er for sent. Jeg har ALTID drømt om at se hvaler, og andre arktiske dyr, og hvilket sted er bedre end Grønland?

3. Indonesien, og især øen Gili Trawagan. Efter at have set billeder derfra på instagram og fra en jeg kenders søster, har jeg virkelig ønsket at kunne tage dertil. Det ser SÅ smukt ud!

Der er selvfølgelig mange andre steder jeg også gerne ville til, hvis jeg havde pengene, men de steder jeg har nævnt, må være de steder jeg allerhelst vil til lige nu. 🙂 Jeg håber også at kunne tage til Barcelona med min familie næste sommer, som er noget vi har talt om i par år, men der er jo stadig lang tid endnu.

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar