Personal

En god start på dagen

11921928_10205276465134327_209276071_n

 

For mig er en god start på dagen morgenmad. Jeg fungerer ikke uden! Jeg kan sagtens stå op om morgenen, men jeg bliver meget hurtigt sulten når jeg er stået op – og når jeg er sulten bliver jeg dårlig (og måske en smule gnaven).

Jeg synes også det er rigtig lækkert, hvis jeg lige har tid nok til at lave en kop te eller tage et glas appelsinjuice, men det har jeg sjældent. Hvis tiden er til det, synes jeg også at det er rart med noget yoghurt med müsli, cornflakes, havregryn eller havregrød med kanelsukker, men oftest bliver det bare en bolle med ost, som jeg tager med på farten.

Noget frugt er også rigtig lækkert, hvis jeg møder lidt senere en dag. Jeg kan sjældent sove længere end til kl. 8, og så har jeg alligevel 1,5 time inden jeg skal køre, hvis jeg skal møde kl. 10. Så er der jo både tid til at spise, at drikke noget OG at se lidt morgenfjernsyn, det r jo også altid hyggeligt. 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar