Fashion

Get the look – Kim Kardashian

PicMonkey Collage

Jeg synes at Kim Kardashian altid klæder sig virkelig flot, og jeg ville ønske at jeg selv kunne bære sådan noget tøj lige så flot som hende! Det jeg har lagt mærke til, kendetegner hendes stil er at det ofte er stramt, i midi-længden, ofte sort, grå eller nude farver og samtidig har hun altid sko uden plateau på.

Ud fra billederne øverst i indlægget, har jeg samlet nogle ting, som jeg selv synes er ret Kardashian-agtige.

Skærmbillede 2015-08-16 kl. 08.58.25

Solbriller (HER) // Skjorte (HER) // Jeans (HER) // Lace up stiletter (HER) // Sæt (Nederdel) (top) // Sorte pumps (HER) // Grå kjole (HER) // Nude stiletter (HER)

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar