On my Asos wish list

En god dag

Skærmbillede 2015-09-18 kl. 12.28.03

I dag var faktisk en rigtig god dag! Jeg startede dagen med at tage ud at ride, og Ib var bare en guttermand. Det er så dejligt at komme hen til en hest, som bare gav den bedste tur.

Bagefter tog jeg ind i byen, hvor jeg skulle mødes med min mor, og så gik vi en tur på Strøget, hvor jeg fik købt en masse ting. Vi gik en tur i stof 2000, hvor jeg fik købt noget flot blår stof, til mit næste sy-projekt, som jeg glæder mig helt vildt til at få lavet et mønster til! Jeg fik også købt den fineste glimmer-kjole fra zara, en highlighter fra Mac i farven soft and gentle, som jeg har ønsket mig siden jul sidste år, så det var også på tide at den blev min, hehe. 🙂 Derudover fik jeg også købt en concealer fra Mac, som jeg glæder mig rigtig meget til at prøve. Vi fik drukket varm kakao, og havde bare en rigtig hyggelig dag.

Kjolen skal jeg nok vise på et senere tidspunkt, men I kan se stoffet på billederne. 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On my Asos wish list