Shoes for fall

Beauty tip – Konjac sponge

12048899_10205467188142283_141501325_n

Et lille tip til jer, som ligesom jeg selv gør, døjer med uren hud. Jeg har den sidste tid brugt  disse svampe, og jeg synes bestemt at jeg kan se en forskel efter jeg startede med at bruge dem. Man kan få dem til forskellige hudtyper, og både til krop og ansigt, så uanset hvilken hudtype man har, så kan du finde en svamp der passer lige nøjagtig til dig.

Svampene er efter min mening ret dyre, men der kan findes billigere alternativer på eBay (her), og ellers kan du finde dem på webapoteket.dk, i de fleste Matas og på diverse fysiske apoteker.

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoes for fall