Skønhed

Forandring fryder

12022267_10205460100765103_1012342537_o

I går var jeg endelig hod frisøren, hvor jeg blev både farvet og klippet, for mit hår trængte virkelig til en kærlig hånd. Det var ikke blevet farvet siden april, så udvoksningen var stor, og solen havde simpelthen lysnet mit hår så meget i længderne, at jeg blev nødt til at vælge en ret mørk farve, for at det kom til at se nogenlunde ud. Det var i hvert fald hvad frisøren fortalte mig.

Det blev en hel del mørkere end jeg gerne ville have, men det er nok bare noget jeg skal vænne mig til. Sidst mit hår var så mørkt, var for ca. 2,5 år siden, og jeg kan huske at jeg stoppede med den farve, fordi jeg var træt af min lyse udvoksning. Derfor skal det forhåbentlig også være en lysere brun farve, når det skal farves igen.

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar