Fashion

On my Asos wish list

Skærmbillede 2015-09-09 kl. 13.11.34

1. (her) // 2. (her) // 3. (her) // 4. (her) // 5. (her) // 6. (her)

Her er et par af tingene, som jeg har gemt på asos. Jeg synes at alle tingene er super fine, og gode enten her til efteråret, og stiletterne er bare flotte!

Nummer 2, ville være rigtig fin, under en skjorte eller en top, og det er faktisk en ting jeg har kigget på i en måneds tid nu, men stadig ikke har fået taget mig sammen til at bestille, selvom den faktisk ikke koster så meget. De to basis t-shirts er også uundværlige, og det er egentlig noget jeg virkelig mangler. Kender I ikke det, når jeres toppe bare er så brugte, at de fuldstændig har mistet pasformen og er blevet helt nussede? Sådan ser mine ensfarvede t-shirts ud lige nu, så det er nok på tide at få et par nye. 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar