Fashion

Shoes for fall

Skærmbillede 2015-09-22 kl. 14.45.32

 

1. (HER) // 2. (HER) // 3. (HER) // 4. (HER) // 5. (HER) // 6. (HER)

Hvem elsker ikke sko? En gang imellem ærger jeg mig sådan over, at man ikke bare kan tage sko med stilethæl på til dagligt, når man går i skole og arbejder i en købmand. Det ville måske heller ikke være så praktisk at skulle bare rundt på mælkekasser osv., i sko med hæl, haha. 🙂

Jeg har fundet mine favoritter fra nelly, og især ankelstøvlerne og de kirsebærfarvede stiletter synes jeg er fede. Jeg har selv købt  de her støvler her til efteråret, som jeg glæder mig rigtig meget til at få brugt, nu når vejret er til en støvle og måske en lidt tykkere strømpe.

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Nikki Lund 22. september 2015 at 15:23

  Sikke et lækkert udvalg! Jeg er helt vild med de lave støvler 🙂
  Hav en dejlig dag!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  • Rika Edelgren
   Svar Rika Edelgren 22. september 2015 at 15:54

   Dem kan jeg også rigtig godt lide 🙂

  Skriv en kommentar