Do what you love

Lyserød lørdag

12092409_10205510004972677_1254242823_n

PicMonkey Collage

I dag var jeg en tur i RC sammen med min mor, for at købe en fødselsdagsgave til hendes venindes søn. Vi gik i Magasin, egentlig bare for at lede efter smagsprøver, haha, og der fandt vi ud af, at der er noget som hedder lyserød lørdag, som støtter Støt bysterne. Da vi så os omkring i Magasin, fandt vi en lille stand hvor GHD satte hår, og det skulle jeg da også prøve. Jeg fik lavet de flotteste bølger i mit hår, med den nye GHD platinum styler, som jeg bare MÅ eje!

Nu til det lidt vigtigere. Støt brysterne er en sag, som betyder rigtig meget for mig, da mange i min nærmeste familie har været ramt af brystkræft, og andre former for kræft. Vi har herhjemme doneret 150kr til Støt brysterne, og nej, det er meget, men det er hvad vi har råd til, og hellere give en smule penge, end slet ingen. Der bliver hvert år samlet mange millioner ind til kræftens bekæmpelse, og hvert lille beløb – lige såvel som de større – er med til at gøre en forskel. Så hvis ikke I allerede har doneret penge til et godt formål, så er der stadig tid til at gøre det. 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Do what you love