Lyserød lørdag

Dreams

12064438_10205513916190455_260590646_n

En af mine drømme i forhold til uddannelse senere i livet er, at være enten noget kreativt eller at have noget med heste at gøre – men der er chancen meget lille, og jeg har altid elsket at sidde og tegne tøj. Da jeg var yngre havde jeg de her top-model malebøger, hvor man tegnede tøj på nogle modeller, og jeg har nu omkring 5-6 helt udfyldte bøger. Jeg synes at de er meget sjove at gemme, så jeg kan kigge i dem en gang imellem.

Jeg har i rigtig mange år haft en svaghed for kjoler, og alt der glitrer, og det er også mest det jeg har tegnet, både i mine malebøger og nu. Jeg drømmer om, en dag, at kunne lave mønstre til nogle af de kjoler jeg har haft tegnet, og så at kunne sy dem. Jeg ville elske at sidde og nørkle med at sy diverse sten og palietter på stoffet, og at kunne stå med den færdige kjole i hånden, og bare tænke at den her har jeg lavet fra bunden.

Lige nu er jeg dog ikke længere end at købe færdige mønstre, eller at lave mine egne ud fra tøj eller mønstre jeg har i forvejen, og det er jo ikke helt det samme som at lave mønstret fra bunden. 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

 • Charlotte

  Ej, hvor sjovt – jeg sad selv og tegnede tøj (startede med en påklædningsdukke), da jeg var 12-13 år gammel.. Og jeg har en hel mappe fyldt med kjoler jeg har tegnet (senere begyndte jeg også at tegne portrætter).. Og så startede jeg på skrædderuddannelsen.. Lige nu er jeg igang med at sy mit fastelavnskostume – haha jeg skal være Barbie 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rika Edelgren

   Jeg håber også på at kunne tage en mere kreativ end boglig uddannelse, og jeg synes at det at designe er super spændende, så jeg har haft skrædder-tanken op til flere gange 🙂 Og det lyder da SUPER fint, med et barbiekostume, heh 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Jeg kan helt klart anbefale skrædderuddannelsen! Jeg var SÅ glad for at gå der!! 🙂 Og der lærer man jo at lave alle slags mønstre helt fra bunden.. Lige fra idé til færdigt produkt! Jeg tog min uddannelse i Sønderborg.. Ved den samme uddannelse er i Kbh, men så alligevel ikke helt – det er mere “industri-delen” man arbejder med i Kbh, altså masseproduktion osv.. mens i Sønderborg er det det gamle skrædderhåndværk man arbejder med.. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rika Edelgren

   Det er helt klart den ‘gammeldags’ metode jeg vil arbejde med. Det lyder meget mere som noget for mig, end industrien 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det sejt! Jeg ville sådan ønske, at jeg var kreativ!

  Kh Christina
  http://christinaelisabeth.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyserød lørdag