Kobber og pink

Bordeaux jakke

Skærmbillede 2015-10-05 kl. 16.50.06

Frakke (HER) // Sweaters (HER) // Taske (HER) // Sko (HER) // Støvletter (HER) // Ring (HER) // Ur (HER) // Kjole (HER)

Jeg har købt en bordeaux frakke (den i collagen), og det havde jeg alligevel aldrig troet at jeg ville gøre. Jeg synes at den er rigtig flot og afdæmpet i farven, og den er faktisk bare lige mig. Den er 50% uld, så den er dejlig varm, og når det er en jakke, gør det ikke det helt store at den kradser lidt, for man har jo en bluse på under den, heh.

Jeg har samlet lidt ting og sager fra Nelly, som jeg synes er flotte her til efteråret, og som efter min mening, sagtens kan bruges sammen med jakken. Der er lidt til både fest og hverdag, og især uret og de to sweaters synes jeg er flotte. 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kobber og pink