Jakker på budget

Stemningsbilleder fra Vestskoven – preview

_MG_8109

Foto: Rika Edelgren (mig).

I dag tog min mor, mormor og jeg en tur til Vestskoven, for at lede efter svampe, og jeg tog selvfølgelig mit kamera med, og legede med blænde-tallet. Jeg glæder mig rigtig meget til at vise de bedste billeder, når de har været igennem et redigeringsprogram, en gang i næste uge, så lige nu må I nøjes med et enkelt uredigeret billede. Uha, hvor bliver det dejligt, når jeg får Lightroom tilbage!

Jeg har på billederne sat min blænde på 1.8, hvilket giver en sløret baggrund, og en relativt lille del af mit billede i fokus, og jeg er egentlig ret glad for dem, da jeg synes at det giver en ret fin effekt til billederne. Der er selvfølgelig ting som kunne have været bedre, og jeg er på ingen måde en ekspert i fotografering, men ja, jeg er fint tilfreds af mine første naturbilleder i et år. Dog ville jeg gerne have dem lidt lysere, men billederne mistede desværre noget af farven og blev liiidt mørkere da de blev lagt fra mit kamera og ind på min computer, men det er heldigvis ikke noget der ikke kan reddes i Lightroom. 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

 • Smig

  Hej RIKA .
  Du er blevet nomineret til en LIEBSTER AWARD , tjek nomineringen ud på min blog smig.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Holy shit, et smukt billede! Og hvor er din blog bare blev flot 🙂
  Hav en dejlig aften!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rika Edelgren

   Ih tusinde tak! Jeg synes også at jeg fik en fin efterårsstemning 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jakker på budget