Stemningsbilleder fra Vestskoven - preview

Glimmer og glitter fra H&M

12167114_10205576897204941_938278658_n (1)

Find den online HER

Denne nederdel er altså noget så fin! Normalt er jeg ikke til nederdele, og slet ikke nederdele med pynt, men jeg faldt pladask for den her, da jeg var i H&M. Jeg tænker at den skal bruges til jul, og selvfølgelig hvis jeg skal noget hvor jeg kan have den på inden. Jeg synes at den både kan dresses op og ned, alt efter hvad man skal bruge den til, og det er rigtig rart med et par ting i klædeskabet, som er anvendelige til flere forskellige lejligheder.

Jeg ville bare lige vise den frem, og så må I have en fortsat god aften. 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stemningsbilleder fra Vestskoven - preview