Uncategorized

Ebay tips

Untitled

1 (HER) // 2 (HER) // 3 (HER) // 4 (HER) // 5 (HER) // 6 (HER) // 7 HER) // 8 (HER) // 9 (HER)

Hvis nogle af jer kender til eBay, så ved I også at det er virkelig billigt. Jeg har samlet nogle af tingene fra mit watch list, og lavet denne collage til jer. Nogle af tingene er noget jeg selv har bestilt og er glad for, og andre af tingene er nogle jeg har haft kigget lidt på. Nr. 2, 3 og 7, har jeg selv, og der er ingen grund til bekymring, for jeg synes at kvaliteten er rigtig fin.

Selv har jeg været ude for at det tøj jeg har bestilt derfra har været helt hen i vejret, så tøj er ikke noget jeg selv bestiller derfra, men i en gruppe på facebook, som jeg er medlem af, er der mange som modtager ganske nydelige ting. Jeg vælger bare selv at holde mig til accessories.

Link til facebookgruppe HER.

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar