Lifestyle

Efterårsstemning i Vestskoven

Rika billeder jun-okt. 2015 132-1

Rika billeder jun-okt. 2015 140-1

Rika billeder jun-okt. 2015 159-1

Rika billeder jun-okt. 2015 160-1

Rika billeder jun-okt. 2015 168-1

Foto: Rika Edelgren (mig)

Så fik jeg endelig redigeret mine billeder fra weekenden, og her er et par stykker af dem som lovet. Det var virkelig dejligt at kunne sidde og arbejde lidt med billederne, så de kunne få det udtryk jeg gerne ville have. Hvis det skulle have interesse, så er billederne taget med mit Canon EOS 600D og 50mm f/1.8 objektiv, og alle billederne er selvfølgelig redigeret i Adobe Lightroom.

Selvom vejret i efterårsmånederne er virkelig vådt og trist, så er farverne udenfor virkelig smukke, og det er mit favoritårstid, at tage kameraet med ud på en gåtur i skoven, fordi jeg synes at man kan få taget nogle rigtig flotte billeder, og især hvis man tager billeder i raw-format, kan man fremhæve farverne yderligere i et redigeringsprogram.

Jeg håber at I kan lide billederne, og hvis det skulle have interesse med andre indlæg i stil med dette, så sig endelig til. 🙂

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Camilla Julie 22. oktober 2015 at 10:12

  Sikke nogle smukke billeder 😀
  Wow.

  http://camillajulie.looklab.dk/

  • Rika Edelgren
   Svar Rika Edelgren 22. oktober 2015 at 15:37

   Tusinde tak! Jeg er også selv meget tilfreds med dem 🙂

  Skriv en kommentar