Fashion

Udsalgsfavoritter

jj

Top (139kr. – HER) // Lingeri (821kr. – HER) // Khaki stiletter (151kr. – HER) // Khaki kjole (214kr. – HER) // Hvid kjole (189kr. – HER) // Sorte stiletter (desværre udsolgt – HER) // Blondekjole (324kr. – HER)

Så blev det tid til Nelly.com’s store mid season sale, og hold nu op, hvor er der mange lækre ting at finde der, og helt sindssygt mange penge at spare! I collagen har jeg samlet nogle af mine favoritter, og jeg er især vild med den hvide off-shoulder og det fine sæt fra for love and lemons. 

Hvis man som så mange andre skal til galla i år, så er der også rigtig mange lange festkjoler på tilbud, så hvis man ikke har råd til at spendere 2500kr., på en flot gallakjole, er det altså værd at kigge på kjolerne i udsalget, som fx den lange nude blondekjole fra Nellys eget mærke, til kun 324kr., som jeg synes er virkelig flot, og især med udskæringen på ryggen.

Der er mange flere flotte ting, men min collage kunne jo ikke være uendeligt stor, så måtte nøjes med nogle enkelte ting, haha. 🙂 Der er også udsalg på mange andre webshops, såsom Asos, Boozt og Stylepit som har et tibud, hvor du sparer 200kr., ved køb for min. 1000kr, hvis du bruger rabatkoden: HW20DK.

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar