eBay goodies

White shirt and over the knee boots

IMG_4948

IMG_5034

IMG_4980

IMG_4969

Links: Jakke – Esprit (HER) // Skjorte – Vila // Jeans – Vila (HER) // Støvler – Asos (HER)

Jeg må ærligt indrømme, at det ikke er så tit jeg får lavet den her slags indlæg, selvom jeg gerne ville det. Det er svært at finde en til at tage billeder, og så bliver det altså svært, heh. 🙂

I dag fik jeg min mor med ud, og det blev til disse billeder. Jeg elsker, elsker, ELSKER mine støvler fra Asos og min nye jakke fra Esprit, så de ting var jeg jo nødt til at iføre mig, når nu jeg havde chancen. Jakken er af 50% uld, så den er dejligt lun til her til efteråret, og man kan sagtens have en tyk trøje på under den, hvilket er et must for en frossenpind som mig, haha. Resten af outfittet er egentlig bare typisk mig, med stramme jeans og en løs bluse – eller skjorte som her. Det er uden tvivl det jeg føler mig bedst tilpas i. Jeg håber at I kan lide det, og jeg vil prøve at få min mor med ud for at tage billeder igen, så det skal nok blive sjovt at se hvad det bliver til.

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

eBay goodies