Tre julefrokost looks

Jeg er startet på aftenskole

12282906_10205742288139611_1275535531_n

I går var jeg til min første undervisning på aftenskolen, og jeg glædede mig helt vildt! Vi skal lære at lave et grundmønster til os selv, samt modeludvikle og sy kjoler og overdele efter egne mønstre. Det er noget jeg synes er rigtig sjovt, og virkelig gerne vil lære, men er du sindssyg, jeg synes det er svært, haha. Det giver nok meget bedre mening, når vi får lov at bruge vores egne mål, og arbejde med et grundmønster i fuld størrelse.

Vi er kun 8-9 på holdet, så der er tid til at vi hver især kan få hjælp, hvis der er noget vi ikke helt forstår. I hvert fald, så glæder jeg mig rigtig meget til næste gang, og til at jeg, forhåbentlig, bliver så god, at jeg kan lave mine egne mønstre til kjoler og bluser. 🙂

FOF afholder også mange andre aftenskolekurser, så hvis det skulle have interesse, kan I se dem alle sammen HER.

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre julefrokost looks