Uncategorized

Beauty wishes

Untitled

Oils of life (HER) // Moondust eyeshadow (HER) // Naked smoky-palette (HER) // Balance me face cream (HER) // M2 eyelash serum (HER) // Tromborg bodylotion (HER)  // Nuxe olie (HER)

Der findes intet bedre, end at forkæle sig selv med lækre hud- og hårplejeprodukter. Det behov får jeg dækket hver måned ved hjælp af goodiebox, som jeg før har skrevet om. Defor har jeg også lært nye mærker og produkter at kende, som jeg helt sikkert skal have fingrene i, såsom olien fra The Body Shop og cremen fra Balance me. Så det er jo heldigt at det snart er jul, og man kan ønske sig nogle lækre ting.

Jeg har også længe gået og sukket efter de her flotte moondust eyeshadows fra Urban Decay, efter at jeg i starten af året købte Naked-paletten og fandt ud af hvor gode deres øjenskygger er, haha. Jeg var lidt langsom om at få købt den, selvom ALLE talte så godt om den, men 365kr., er altså ret mange penge at bruge på øjenskygger. Det syntes jeg i hvert fald dengang, for pengene er altså godt givet ud. 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar