Lifestyle

Christmas wanties

Skærmbillede 2015-11-03 kl. 13.36.54

Jane Kønig star tag ( HER) // Clarins læbestifter (HER) // Naked Smoky palette (HER) // Jane Kønig v-ring (HER) // GHD platinum styler (HER) // Kjole (HER) // CLEAN parfume (HER)

Okay, okay.. Jeg indrømmer at det stadig er lige tidligt nok at være i julestemning, men det er svært ikke at være det, når butikkerne allerede bugner af julepynt, og de første julesange er spillet i radioen. Min familie er allerede begyndt at spørge ind til julegave- og i mit tilfælde også fødselsdagsønsker, så jeg er altså begyndt at tænke lidt over hvad jeg vil skrive på min ønskeliste i år. 🙂

Jeg har kastet min kærlighed på Jane Kønigs Star Tag kollektion, og vedhængene koster ikke mere end 350kr., så de er til at betale. De er virkelig smukke og anderledes end andre stjernetegnshalskæder jeg har set, og de ser simpelthen så elegante ud. Min favorit er helt klart den i forgyldt sølv. Andre af de ting som helt sikkert kommer på ønskelisten er CLEAN parfumerne og Naked Smoky-paletten fra Urban Decay.

Derudover er jeg ret vild med de mørkelilla farver for tiden, som læbestiften og kjolen, som jeg var NØDT til at have med i collagen, på grund af den smukke farve, som for mig er ret julet. Jeg ved slet ikke hvad man skulle bruge sådan en kjole til, hvis man havde den, men er den ikke bare smuk? En rigtig prinsesse-balkjole!

Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar