Personal

De katte altså..

_MG_8400

_MG_8398

Det der med at tage billeder bliver altså svært, når dyrene hellere vil kigge alle andre steder hen, haha. 🙂 De her billeder er så taget imens min kat lige pludselig så en flue, som skulle jagtes, men synes alligevel at de har en vis charme med alle hans knurhår.

Jeg skrev for noget tid siden et indlæg med nogle ting om at have kat, som kan findes her og der kan uden tvivl tilføjes mange flere ting til den liste. De er nogle skøre nogle, og især når de er små. Min har bare ikke helt fanget at den altså snart ikke er killing mere, og gerne snart må begynde at opføre sig ordenligt, eller også så er han bare uopdragen? Nu må vi se, haha. I hvert fald så holder man jo af dem, lige meget hvor uartige de kan være af og til. 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar