Julebag

Eyelash extensions

_MG_8784

_MG_8781

Så kom der et par ordenlige billeder af mine nye øjenvipper. Jeg er stadig helt vildt glad for dem, men det er nok ikke noget jeg kommer til at beholde, andet end måske en enkelt opfyldning, da det er ret krydret i prisen. Det er virkelig rart, at kunne stå op om morgenen, og ikke engang behøve at tage synderligt meget makeup på, før man er ready to go, og det er nok det jeg kommer til at savne mest, når de engang er faldet af igen.

Selvom jeg var syg her, så ville jeg alligevel gerne tage et par billeder, så man kunne se det ordenligt, og sygdom er altså også grunden til at jeg ikke har andet makeup på og ser lidt sløj og træt ud, så I må lige bære over med mig, haha. 🙂

I kan læse mere om, hvor jeg fik det lavet i min andet indlæg HER.


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julebag