Nytårsfavoritter fra Nellys udsalg

Dagen derpå

12434663_10205909804807423_424863122_n

12404089_10205909805047429_1513747246_n

Puha, så er det hele overstået, og hvor har jeg dog haft travlt! D. 23/12 skulle jeg holde jul hos min far, d. 24/12 hos min mor, i dag skal jeg på arbejde og i morgen skal jeg på arbejde igen og direkte til julefrokost når jeg får fri. Hold nu op, hvor er det altså stressende i disse dage… Det er også grunden til, at der har været lidt stille her på bloggen, og nok fortsat er det, her de sidste juledage.

Det bedste ved julen er bare at hygge med sin familie, og se dem blive glade for de gaver man har købt, og så selvfølgelig at åbne sine egne gaver, heh, og jeg fik så mange flotte gaver, som jeg er virkelig glad for, og som jeg havde ønsket mig, så tusinde tak familie! 🙂

 Jeg ville egentlig bare lige vise jer nogle billeder af vores fine julebord, og ønske jer alle sammen en glædelig bag-jul.

Skriv en kommentar

 • Sikke noget øv, at du har måttet stresse igennem disse dejlige dage! Dog håber jeg alligevel, at du har nydt dagene 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rika Edelgren

   Det har jeg helt bestemt, det er jo dejligt afslappende når man endelig sætter sig ned og hygger med sin familie! Der har bare været mange ting jeg skulle nå, her i ugen op til jul 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsfavoritter fra Nellys udsalg