Fashion

New Years Eve – preview

Untitleddjnew

Jeg har i dag fået min mor til at tage nogle billeder af min smukke nytårskjole, til et indlæg, som kommer op d. 30/12. Jeg synes selv at billederne har en god stemning over sig, grundet lyset, og de mørke farver, som jeg synes passede perfekt til stemningen nytårsaften, når man står og kigger på al fyrværkeriet om natten. I hvert fald, så glæder jeg mig til at vise jer resten, og måske også nogle mindre heldige billeder, hvor min kat blev liiidt for nysgerrig til at kunne holde sig inde til siden. 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

4 Kommentarer

 • Svar Nikki Lund 28. december 2015 at 13:48

  Sikke nogle gode billeder og hvor ser du bare godt ud 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

 • Svar A+K/VenterPaaVin 29. december 2015 at 23:16

  Åh, den er fin, elsker farven.

  – Anne http://www.venterpaavin.blogspot.com

  • Rika Edelgren
   Svar Rika Edelgren 30. december 2015 at 11:06

   Farven er endnu flottere i virkeligheden! 🙂

  Skriv en kommentar