Prom dresses

Mit drømmeobjektiv

Sigma AF 70-200mm F2,8 DG EX APO OS HSM IF

Åh, hvor kunne jeg dog godt tænke mig et zoom objektiv, med en fast blænde på f/2.8! Dette fra Sigma, koster ca. 7000kr., hvilket er en ret ok pris, men som jeg ikke kan bruge på et objektiv, lige i øjeblikket. Det ville bare være helt fantastisk, at kunne tage billeder af bl.a. hestene, og resten af mine dyr, med zoom, uden at blænden ryger op på minimum f/5.6. Det ville bare give nogle helt andre billeder. 🙂

Til jer, som ikke ved hvad blændetallet gør, så er det det, der bestemmer, hvor stor en del af billedet der står skarpt – altså hvis blændetallet er f/1.8, er det ikke hele billedet som bliver skarpt, hvilket er det der giver den slørede baggrund. Hvis blændetallet sættes på fx f/5, så bliver baggrunden tæt på dit fokus, ikke lige så sløret.

Objektivet her, ryger i hvert fald helt til tops på ønskelisten, heh 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

 • Kamilla

  Åh, går også og drømmer om et nyt objektiv! Man får jo de flotteste billeder, plus at det også bliver lidt sjovere at tage billeder, når det jo er bedre kvalitet. 🙂

  kamillabrun.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rika Edelgren

   Ja, det jeg gerne vil med dette objektiv er, at det er bedre ved svag belysning, end mit nuværende zoom, og så at det selvfølgelig har en blænde på 2.8, som jeg godt kan lide, til mange slags billeder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prom dresses