Photography

Candle obsession

_MG_9007

_MG_8998

_MG_9008

Foto: Rika Edelgren (mig)

Puh, et snevejr, det har været i nat og her til morgen! Den bedste måde at udnytte sådan et vejr på, må være at sidde inde i varmen med en kop varm kakao, en dyne, en god film, og selvfølgelig nogle levende lys. Jeg har altid haft én eller anden fascination af duftlys, og har altid haft mindst ét af dem på mit værelse, siden min mor begyndte at købe dem fra IKEA, og da vi så fik de her fra Air Wick i Spar, hvor jeg arbejder, var jeg solgt. Jeg havde jo set dem i fjernsynet, og hvor fine de var, når de sådan skiftede farve, men alligevel troede jeg ikke helt på det, og var nødt til at spendere hele 50kr, på ét enkelt duftlys, haha. Og det skifter faktisk farve, og dufter så skønt i hele rummet!

Det giver en rigtig hyggelig stemning, med det skiftende lys, på en anden måde end de almindelige duftlys fra IKEA, og jeg prøvede at fange det på disse billeder, som også viser et par af farverne. Jeg er selv ret tilfreds med billederne, så jeg håber at I kan lide dem. 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Sine Larsen 9. januar 2016 at 0:51

  De duftlys er bare så fine – og du har fanget farverne perfekt. Jeg elsker også luftlys og hygger ofte selv med nogle her i den kolde tid 🙂

  Knus http://www.blogbysine.blogspot.com <3

  • Rika Edelgren
   Svar Rika Edelgren 9. januar 2016 at 10:06

   Tusinde tak! Der findes bare heller ikke noget bedre, end når de spreder en skøn duft rundt i rummet 🙂

  Skriv en kommentar