Food

Homemade sushi

12483706_10205995236343158_1688030440_n

Min mor og jeg er meget stolte over resultatet af vores første omgang hjemmelavede sushi, og det smagte faktisk også ganske udmærket – og det kommer fra en som ikke kan lide sushi.. Eller fisk, sådan helt generelt.

De blev ikke helt så flotte, som de kunne have været, de var lidt for løst rullet sammen, og med en smule for meget ris i de første ruller, men vi er tilfredse! Jeg vil virkelig gerne lære at spise sushi, fordi de ser så fine ud, og fordi folk kigger lige så mærkelig på mig, når jeg siger at jeg ikke kan lide sushi, som når jeg siger at jeg ikke kan lide bacon eller flæskesteg, heh. Jeg er faktisk også begyndt at kunne lide dem med krappekød, men dem med laks og reje er stadig ikke lige min kop te.

Har I nogle gode tips til, hvordan man ruller sushirullerne sammen?


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

6 Kommentarer

 • Svar survivewithme 7. januar 2016 at 23:16

  Hvor ser det lækkert ud!
  det er så hyggeligt at lave 🙂
  http://survivewithme.bloggersdelight.dk/

  • Rika Edelgren
   Svar Rika Edelgren 7. januar 2016 at 23:18

   Ja, det var rigtig hyggeligt at stå og lave 🙂

 • Svar Louise 8. januar 2016 at 0:12

  Jeg må sige at jeg er ret blank eftersom jeg heller ikke selv kan lide sushi, haha. Men fine ser de ud 🙂

  http://www.moderngirl.dk

  • Rika Edelgren
   Svar Rika Edelgren 8. januar 2016 at 8:58

   De blev så fine! Den med krappe er også den eneste jeg kan få ned, heh. 🙂

 • Svar Frederikke S 8. januar 2016 at 10:21

  Hvor ser det lækkert ud – elsker sushi 😉

  http://www.frederikkes.com

 • Skriv en kommentar