Fashion

I would like to wear..

Untitlede23r2

Links: Strik HER / Jeans HER / Frakke HER / Læbestift HER / Taske HER / Støvler HER

Da jeg sad og kiggede efter en ny vinterfrakke, kom jeg også til at kigge lidt på alt det andet, på Magasins hjemmeside, haha ups, og disse ting, er nogle jeg synes er rigtig flotte, og gerne ville iføre mig, en dag som i dag. En lækker strik, korte støvler, jeans og en lille praktisk taske. 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

2 Kommentarer

 • Svar Nikki Lund 19. januar 2016 at 19:28

  Lækkert og varmt outfit – kunne jeg også godt lige trænge til! 🙂
  Hav en dejlig aften!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  • Rika Edelgren
   Svar Rika Edelgren 20. januar 2016 at 0:24

   Ja, det er virkelig hvad der skal til, når det er så koldt udenfor 🙂

  Skriv en kommentar