Nu som bilejer!

The perfect hair dryer

_MG_9261

_MG_9251

Link: GHD air hårtørrer HER

Okay, det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg aldrig har bekymret mig over, hvordan mit hår sidder, hverken til hverdag eller fest, og egentlig har jeg næsten altid bare ladet det lufttørre, med lidt arganolie i spidserne, fordi jeg simpelthen ikke kan finde ud af at lave en flot frisure på mig selv. I fødselsdagsgave, fik jeg så denne skønhed af en føntørrer fra GHD, af min søde mor og lillebror, og jeg har virkelig fået brugt den meget.  Jeg er helt vild med designet, og samtidig med at den er flot, tørrer den også håret hurtigere end andre hårtørrere jeg har haft, og den er ikke specielt stor, eller svær at håndtere, hvilket er et kæmpe plus, for en som mig, som overhovedet ikke har styr på hårstyling, haha. Samtidig giver den også håret virkelig meget shine, hvilket I kan se, på det nederste billede, hvor jeg har føntørret mit hår, med en rund hårbørste.


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu som bilejer!