En tur i Dyrehaven

Cover from eBay

_MG_9446

_MG_9443

Link: Cover 20kr. HER / Lignende fra Aliexpress HER

Endelig kom mit TPU cover fra eBay med posten, og jeg synes at det er så fint! Selvom mobilen bliver en hel del tykkere, med sådan et cover, så er det bare en nødvendighed for mig, som meget let kommer til at tabe min mobil, og så kunne jeg bare slet ikke stå for det, med al den glimmer, haha. 🙂

Ebay har et hav af covers, til næsten ingen penge, så det er virkelig værd at købe dem på eBay, frem for i fx Glitter, da de koster over det dobbelte. I hvert fald, så har jeg altid købt mine covers på eBay, og de har faktisk holdt bedre, end dem jeg har købt i Danmark til samme pris. Jeg bestilte dette cover d. 15/1, og det kom med posten i dag, så det var en ret lang leveringstid, men det man skal regne med, når man køber fra Kina.

Hvad synes I om det?

Aliexpress tips og Ebay tips HER og HER


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tur i Dyrehaven