Personal

12 years!

IMG_0012

Tænk, at min gamle dreng, fylder 12 år, om to dage! Det er underligt at tænke på, at vi har haft ham i så mange år, og at jeg selv, kun var 7 år, dengang vi hentede ham. Endnu mere mærkeligt, er det at tænke på, at det snart er 10 år siden, vi var nødt til at sige farvel til hans far, som var min første hund, som blev 13 år gammel. Tiden går så hurtigt, en gang imellem.

Billedet her, mener jeg er fra 2013, og det er et af mine yndlingsbilleder, af mine dyr. De betyder  meget for mig, og jeg kan slet ikke holde ud at tænke på, at han nok ikke er hos mig så længe endnu. Jeg tror kun at det er hundeejere (eller dyreejere, generelt), som kan sætte sig ind i, hvor meget en hund virkelig kan betyde for en. For mig er han ikke bare en hund, men en del af familien, og han vil altid være noget helt særligt!


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar