Goodiebox - let's celebrate

Liquid lipstics from Sleek Makeup

sleek makeup, liquid lipstick, matte me, fandango purple, birthday siut, lilla læbestift, flydende læbestift, makeup online, nude læbestift

_MG_9575

_MG_9576

Links: Birthday suit HER / Fandango purple HER

Så fik jeg dem endelig! Jeg har ledt efter en flydende læbestift, med en mat finish, i lang tid nu, og endelig fandt jeg nogle, til en fornuftig pris. Egentlig ledte jeg efter dem fra Nyx, men jeg kunne ikke finde den farve jeg ville have, så da jeg så de her fra Sleek Makeup, på makeup-online.dk, blev det dem. Lige nu er de sat ned med 15%, og koster derfor kun 50kr., hvilket jeg synes er virkelig billigt!

Jeg har aldrig bestilt noget fra hjemmesiden før, men det gik utrolig hurtigt med at få mine varer. De blev bestilt i går, og kom med posten i dag, sammen med to stykker chokolade. Læbestifterne hedder Matte Me, og farverne jeg har bestilt, er en nude farve, som hedder ‘436 Birthday suit’ og en lilla, som hedder ‘431 Fandango purple’. 

De er ret lang tid om at tørre, hvilket gør at du har længere tid til at påføre den, og få arbejdet med den, og når den er tør, bliver den mat, og er meget slidstærk. Jeg glæder mig helt til at tage dem rigtigt i brug, og vise dem i et look, er på bloggen på et tidspunkt! 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

 • MyLifeAsTulle

  Tak for tippet med de fine læbestifter her. Jeg er selv på jagt efter nogle matte læbestifter i øjeblikket. Glæder mig til at se dem på dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rika Edelgren

   Det var da så lidt! De er ikke så gode, hvis man har tørre læber, så de skal have godt med læbepomade inden man tager dem på, men farverne er super flotte 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodiebox - let's celebrate