Liquid lipstics from Sleek Makeup

Nyt tøj på budget

Skærmbillede 2016-02-19 kl. 08.15.22

Links: 1. 130kr. HER / 2. 220kr. HER / 3. 220kr. HER / 4. 165kr. HER/ 5. 220kr. HER / 6. 165kr. HER

Er der andre end mig, som kender til det, hvor man egentlig godt kunne tænke sig noget, men man ved at det nok ville være et dumt køb, så man har ikke lyst til at bruge så mange penge på det? Sådan har jeg det i hvert fald tit, fx med et par bukser med vidde, som jeg ved, nok bare kommer til at ligge og samle støv i skabet, men som jeg bare godt kunne tænke mig at have.

Jeg fandt sæt nr. 3, på Boohoo.com, og jeg synes faktisk at det er ret fint til prisen, som ligger på 220kr., for begge dele. Og så kan jeg lave nogle smårettelser på bukserne med min egen symaskine, så de får den form, jeg gerne vil have. Jeg synes især, at det er flot i sort!

Jeg har fundet disse seks ting på siden, som ikke kommer over 220kr., og jeg overvejer virkelig nr. 2, 3 og 4. Det er virkelig værd at kigge på Boohoo.com, hvis man ikke har et så stort tøjbudget, for der er rigtig mange ting, som ikke koster over 200kr.


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Liquid lipstics from Sleek Makeup