Fashion

Ebay scoop

_MG_9278

_MG_9274

_MG_9272

Link til Aliexpress: HER / Link til eBay: HER

Jeg bestilte denne fine taske, d. 18/1, og den er lige kommet ind ad døren. Jeg er meget positivt overrasket over kvaliteten, som virker super god! Den er lavet af noget ret tykt materiale, og det er nok et af de første køb, som har noget med beklædning eller accessories at gøre, som jeg er tilfreds med. Den har nogle flotte detaljer, som kæden, og dyretrykket på den øverste del, og så følger der en strop med, så den også kan tages over armen.

Den taske jeg har bestilt, er købt på Aliexpress, men man kan også få den på eBay, hvis man hellere vil købe den der, og links til begge sider, er under billederne. 🙂

Link til Aliexpress tips og eBay tips: HER og HER.


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

4 Kommentarer

 • Svar Stine // KISS KISS BANG BANG 3. februar 2016 at 18:36

  Den er virkelig fed!

 • Svar Marie-Louise Hauken 3. februar 2016 at 22:52

  Ih hvor er den flot! Jeg er altid vildt uheldig med eBay køb.. Kan være jeg skal have i den, i den blå!

  • Rika Edelgren
   Svar Rika Edelgren 3. februar 2016 at 23:34

   Jeg har også altid været virkelig uheldig, men den her taske er rigtig flot, og i god kvalitet 🙂 Jeg overvejer også at købe den i blå 😀

  Skriv en kommentar