All that glitters

Asos saved items

Skærmbillede 2016-03-03 kl. 17.19.11

Links: 1. 308kr. HER / 2. 372kr. HER / 3. 744kr. HER / 4. 319kr. HER / 5. 627kr. HER / 6. 138kr. HER

Jeg kiggede lidt på Asos i dag, og tænkte at jeg ville vise jer, hvilke ting jeg har gemt. Det er efterhånden ved at være noget tid siden, jeg har købt tøj til mig selv, og jeg kunne godt trænge til et par nye sko, for der er hul i tåen, på det de eneste flade sko jeg har, som ikke er støvler, haha. 🙂 Jeg er virkelig vild med de lyserøde sneaks, de er bare fine og forårsagtige! Ellers er jeg også ret vild med hvide bukser for tiden, selvom jeg lidt tror, at det kun er fordi jeg aldrig ville kunne gå med dem, uden at svine dem for meget til, de første 5 minutter efter at jeg forlader lejligheden. Derfor har jeg fundet nogle mørkere jeans, som i hvert fald for mig er mere brugbare, og rigtig pæne.

Nu er det jo faktisk forår, og når nu vejret ikke helt har forstået det, så må vi jo stadig pakke os ind i varme jakker, osv., men nøj, hvor bliver det dejligt, når det bliver varmere udenfor, og man kan begynde at lægge vinterjakken væk!


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All that glitters