Mine personlige favoritter

Gode kampagner og rabatkoder

Egentlig havde jeg aldrig hørt om Rabble, som er en side, som har samlet kampagner og tilbud til mange af de kendte sider for alt fra tøj, sko og accessories til rejser, spisesteder, osv., hvilket jo er helt fantastisk! På den måde, kan man let finde ud af, hvor man, og på hvad, man kan spare penge på.

De har lige åbnet deres danske side, og jeg er så heldig, at have fået lov til at være en af de danske ambassadører, og derfor vil jeg vise jer, nogle af mine favoritsider, som de har samlet på deres hjemmeside.

Untitledjhh

Den første side er Nelly.com, som jeg ved, at de fleste af jer kender. Der næsten findes alt, og det er en af de sider online, jeg bruger mest. Lige nu, er der 50% på toppe, og kampagnen kan I klikke jer ind, på HER.

Untitledklbw

Den næste side er Asos.com, som er min absolutte yndlingsbutik online. I forvejen har de rigtig mange ting til gode priser, men jeg faldt lige over denne kampagne, som i kan klikke jer ind på HER.

Untitledhkhgvkhg

Så er der Zalando, som jeg også selv har handlet på et par gange, og har været godt tilfreds med. Udover gratis fragt og retur, tilbyder de også 100kr i rabat, ved køb over 500kr, hvis man tilmelder sig deres nyhedsbrev. Resten af Zalandos kampagner kan ses HER.

bvjkeUntitled

Den sidste side jeg vil dele med jer, er Ellos. Ellos har rigtig mange kvalitetsvarer, og jeg er især vild med deres sortiment til hjemmet, hvor der er et bredt udvalg af flotte lamper og pyntepuder. Lige nu, kan du finde en rabatkode, som giver dig 40% på din dyreste vare, lige HER.


Follow my blog with Bloglovin

Indlægget er lavet i samarbejde med Rabble.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine personlige favoritter