Projekt kjole

Tilbehør til træningen

For lidt tid siden, meldte jeg mig ind i et fitnesscenter, for første gang i 2,5 år, for at komme lidt i gang igen. Jeg kunne mærke at jeg bare havde brug for det, for jeg har altid godt kunne lide at træne.

I forhold til træningen, er det vigtigt for mig, at jeg føler mig godt tilpas i, hvad jeg har på, og samtidig må det også gerne være lidt pænt at se på, i forhold til en gammel slidt t-shirt. Jeg har næsten ikke noget træningstøj, som ikke er slidt op, og med Rabble.dk, kan man finde mange sider, som kører med gode rabatter og kampagner, så man måske kan få de ting man vil have, med rabat, og hvem vil ikke gerne have det?

I hvert fald, så skal jeg have købt noget nyt træningstøj og sko, så jeg er klar til at komme ordenligt i gang, og føler mig godt tilpas imens. 🙂

Untitlednelly

Tøjet har jeg tænkt mig at købe på Nelly, som har en masse billigt, men flot, træningstøj fra deres eget mærke NLY sport, som jeg før har prøvet, og været ovenud tilfreds med. Derudover har de også en masse andre gode mærker på siden, og en masse lækkert tilbehør, i forhold til sportstasker, osv..

vff

Udover tøjet, så skal jeg også have købt et par løbesko. Jeg har sat mig for, at begynde at løbe, hvadenten det bliver udenfor, eller i Fitness World på et løbebånd har jeg ikke besluttet mig for endnu. Det eneste jeg ved er, at jeg skal have et par løbesko fra Nike, fordi det simpelthen er de eneste jeg synes er pæne, haha. 😛

Nu er der jo også mange, som bruger proteinpulver, proteinbarer, kosttilskud, osv. i forbindelse med deres træning, og på Bodystore er der lige nu nogle gode kampagner, hvor du kan spare gode penge. Jeg bruger ikke noget af det selv, for jeg kan ikke se, hvad det skulle gøre for mig, når jeg ikke træner mere end jeg gør, men mange i min omgangskreds bruger det og køber ofte fra Bodystore, så derfor synes jeg lige at jeg ville dele de her lækre kampagner med jer.

rabble-symbol-black


Follow my blog with Bloglovin

Indlægget er lavet i samarbejde med Rabble.dk.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt kjole