Lifestyle

Flaskepost fra P

flaskepostfrap_header

I går, var jeg inde for at se Flaskepost fra P, som er baseret på Jussi Adler-Olsens roman. Bogen er efter min mening, den bedste i afdeling Q-serien, og jeg åd den råt, på kun to dage, haha. Derfor havde jeg også rigtig høje forventninger til filmen, og jeg må sige, at den virkelig levede op til mine tårnhøje forventninger.

Det er sjældent, at en film, for mig, er lige så god som bogen den er baseret på, eller at man sagtens kan følge med i filmen, uden at have læst bogen først, men det synes jeg sagtens at man kunne her – det er godt og vel 1,5 år siden jeg læste bogen.

De to første filmatiseringer (Kvinden i buret og Fasandræberne), fangede mig slet ikke på samme måde som Flaskepost fra P, og hvis I er til krimier, så vil jeg virkelig anbefale jer, at tage ind og se den! 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar