DIY

Projekt kjole

12904007_10206574969796132_358605866_o

Puh, hvor har jeg haft travlt hen over weekenden! Arbejde, arbejde, arbejde.. Resten af mine timer er gået med at forsøge at lave en kjole – helt fra bunden vel at mærke. Jeg var, som enkelte af jer nok ved, på et sykursus sidste år, og fik lavet et grundmønster ud fra mine personlige mål, men vi nåede ikke at lære hvordan man arbejder med det her grundmønster. Derfor har jeg kastet mig ud i, at lave en kjole, uden egentlig at have nogen viden om hvordan man gør, haha! 🙂 Jeg håber meget på at kunne komme på et nyt kursus til sommer, for at lære hvordan man laver sine egne mønstre ud fra sit grundmønster, men jeg kan simpelthen ikke finde et i Københavnsområdet, som jeg har råd til.

Jeg har ikke de helt store forventninger, da det er det første mønster jeg prøver at lave, uden at bruge andre kjoler fra mit klædeskab, til at sammenligne mål, osv. med, så jeg krydser fingre for at den bliver nogenlunde som jeg har forestillet mig den, og hvis ikke, så må jeg bare på den igen, med noget nyt stof.

Hvis den bliver god, vil jeg selvfølgelig vise jer den, her på bloggen! 😀


Follow my blog with Bloglovin

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar