Skin care wanties

Spring time makeup

_MG_0261

_MG_0279-2

Nu er foråret da for alvor ved at komme til lille Danmark! Solen skinner faktisk så meget ind ad mit vindue, så den gjorde min eyeliner usynlig og skæv på billederne, haha 😛

Til basen, har jeg bare brugt de sædvanlige produkter, som I kan finde nederst i indlægget, fordi jeg egentlig bare synes at de fungerer til min hud, uden at det hele bliver for dækkende. Selvom jeg godt kan lide makeup, så kan jeg faktisk ikke lide følelsen af det på min hud, og derfor bruger jeg også lidt af hvert produkt, og går ikke efter en meget dækkende base, eller helt ‘perfekte’ bryn, da jeg bedst kan lide det mere naturlige look – i hvert fald i forhold til basen, heh. 🙂


Produkter jeg har brugt:

Base:

Facefinity foundation, i farven natural 50, fra Max factor

Wake me up concealer, i farven soft beige, fra Rimmel

Tan booster bronzer, i farven sunf, fra Emite Makeup

Mineralize skinfinish, i farven soft and gentle, fra Mac

Artist colour brow definer, i farven burd, fra Emite Makeup

Øjne:

Cream eyeliner, fra Elf

The rocket volum’ express mascara, fra Maybelline

Læber:

Mineral lipstick, i farven ripe rose, fra Elf

Tinted brilliance balm, i farven pretty pink, fra Pixi


Follow my blog with Bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skin care wanties