Photoshoot

Eylure lashes

eylure lashes, falske øjenvipper, eylure

_MG_0288

_MG_0289

De sidste to dage, har jeg ligget syg, med den virus som jeg efterhånden tror at størstedelen af den danske befolkning efterhånden har haft – og den skal I virkelig ikke ønske jer, hvis I ikke har været syge endnu. Jeg har ikke kunnet holde hverken mad eller væske inde, har frosset, og generelt bare været meget dårlig. Jeg kan ikke huske at jeg på noget tidspunkt før, har haft det så dårligt!

I hvert fald, så blev min første mere raske dag lidt bedre, da vi fik tømt postkassen her til morgen, og denne lækre pakke lå der! Det må være en heldig stime jeg er inde i, for jeg, som aldrig vinder noget, vandt dette sæt fra Eylure, på Rikkes Makeup blog, og ville lige vise det frem.

Sættet indeholder 4 par af deres mest populære false lashes i modellerne no. 31 Naturals, no. 143 Exaggerate, no. 116 Lengthening og no. 100 Volume. Udover vipperne, modtog jeg også et brow kit, bestående af en brynblyant, et kit med både voks, pudder og highlight og en gennemsigtig voks, til at holde hårene på plads. Blyanten er enormt pigmenteret, og jeg skal lige vænne mig til den, for jeg er vant til at arbejde med brynpudder, så det er noget anderledes, lige pludselig at stå med en blyant, haha. 🙂


Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Photoshoot